Heftruck cursus SOG / SSVV

heftruck cursus sogHet Heftruck SOG (SSVV) certificaat is voor medewerkers die op een (petro)chemisch bedrijfsterrein in installaties, werkplaatsen of laboratoria een vorkheftruck bedienen.

De Heftruck SOG cursus is gelijk aan onze basisopleiding veilig werken met de heftruck, echter worden de examens afgenomen door een erkend (VCA) examenbureau.`Bij voldoende resultaat ontvangt de kandidaat een certificaat en een pasje. Ook wordt het certificaat geregistreerd in het VCA examenbank.

Heftruck cursus SOG eisen

De kandidaat dient tenminste 18 jaar oud te zijn en in het bezit te zijn van een rijbewijs. Daarnaast dient de kandidaat in het bezit te zijn van een diploma B-VCA of VOL-VCA.

Een Heftruck cursus SOG inclusief een SOG examen kost € 300,-. Indien de kandidaat het theorie of het praktijk examen dient te herkansen, kost dit €85,- per niet behaalde onderdeel. 

We starten de cursus op dinsdag om 10:00 uur en eindigen de eerste dag om 16:00 uur. Ervaren kandidaten slagen in 1 dag. De niet ervaren kandidaten kunnen kostenloos een extra cursusdag volgen. Zij worden de volgende dag, op woensdag om 10:99 uur verwacht.
De heftruck cursus sluiten we af met een theorie en een praktijk examen. Bij voldoende resultaat ontvang de deelnemer een certificaat en een pasje. Het certificaat "Veilig werken met de heftruck" is 5 jaar geldig.

300Heftruck cursus SOG (SSVV Opleidingengids)
Cursusdagen: Zondag 9:00 - 17:00 uur

Hetruck cursus SOG (SSVV) 365 beoordelingen 365 8.8 1 10 EUR 300

Heftruck SOG agenda

Momenteel hebben wij helaas geen ingeplande cursus. Klik hier om uw gegevens achter te laten. Wij zullen contact met u opnemen zodra wij een cursus inplannen.