VIL VCU cursus

Bent u intercedent of leidinggevende van een uitzendbureau? Dan moet u beschikken over het diploma Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU (VIL-VCU). Daarmee geeft u aan dat u weet welke veiligheidseisen worden gesteld aan personeel bij VCA-gecertificeerde bedrijven.

Waarom VIL VCU?

Uw opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. Met een VIL-VCU diploma op zak weet u waar u op moet letten bij het zoeken van uitzendkrachten voor uw VCA-gecertificeerde opdrachtgevers.

VIL-VCU is voor een groot deel gelijk aan VOL-VCA en bevat daarnaast ook unieke, op de intercedenten toegesneden kennis. Denk aan wetgeving en verantwoordelijkheden in de relatie ‘inlener - uitzendorganisatie – uitleenkracht’. De leerstof die niet van toepassing is op intercedenten die uitsluitend op kantoor werken, zoals taakrisicoanalyses of ongevallenonderzoek, is niet opgenomen in VIL-VCU.

Om deel te nemen aan de cursussen is geen vooropleiding vereist.

De eerste cursusdag starten we om 10:00 uur en eindigen we de eerste cursusdag om 16:00 uur. De tweede cursusdag start om 09:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Het examen start om 17:30 uur en duurt tot maximaal 18:45 uur.
Bij goed resultaat ontvang u een VIL VCU certificaat en een pasje op creditcard formaat. Dit certificaat is 10 jaar geldig.
De VIL VCU cursus en examen wordt verzorgd op het volgende adres: Van Helmontstraat 8 A, 3029AB Rotterdam. Parkeren is tijdens de gehele cursus gratis.

VCA VOLVIL VCU cursus en examen
Inclusief 2 gratis herkansingen!
Cursusdagen: zaterdag 10:00 - 16:00 uur & zondag: 09:00 - 17:00 uur

VIL VCU cursus en examen 158 beoordelingen 158 8.7 1 10 EUR 375

VIL VCU agenda

Wij hebben momenteel geen cursussen ingepland. Bel ons voor de mogelijkheden!