Basis VCA cursus Arabisch

Met het VCA ARABISCH Basisveiligheid diploma laat u zien dat u de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals die vastgesteld is door VCA. U laat daarmee zien dat u veilig kunt werken. Ook laat u zien dat u rekening houdt met het milieu en de gezondheid van anderen en u zelf. Tijdens onze VCA basisveiligheid cursussen in het Arabisch komen meerdere onderwerpen aan bod, zoals Wetgeving, Gevaren, risico’s en preventie, Gevaarlijke stoffen, Brand en explosie, PBM en veel meer.

B-VCA Arabisch en B-VCA examen Arabisch

Een goede VCA opleiding is noodzakelijk om uw VCA basisveiligheid certificaat te behalen. Tijdens onze cursussen houden wij rekening met de meest recente eind- en toetstermen. Daarnaast wordt het VCA examen afgenomen door een erkende Examencentra VCA. In onze VCA cursus is ook het VCA examen inbegrepen. U volgt een eendaagse VCA cursus (zaterdag) en maak na de cursus direct het examen zodat u alle cursusstof nog goed beheerst. Het Basisveiligheid VCA certificaat is persoonsgebonden. U krijgt van ons het originele VCA diploma en een VCA pasje. Uiteraard wordt uw certificaat na het behalen van het examen geregistreerd in het centraal VCA diploma register. Een VCA Certificaat is tien jaar geldig.

Om deel te nemen aan de cursussen is geen vooropleiding vereist.

We starten onze VCA cursus Basisveiligheid (Arabische taal) om 9:00 uur en eindigen de cursus om 17:00 uur. Het examen start om 17:30 uur en duurt tot maximaal 18:45 uur.
Bij goed resultaat ontvang u een VCA Basisveiligheid certificaat en een pasje op creditcard formaat. Dit certificaat is 10 jaar geldig.
De VCA Basisveiligheid cursus en examen (Arabisch) wordt verzorgt op het volgende adres: Van Helmontstraat 8 A, 3029AB Rotterdam. Parkeren is tijdens de gehele cursus gratis.

300VCA Basis cursus en examen (Arabische taal)
Inclusief 2 gratis herkansingen!
Cursusdag: zaterdag, 9:00 - 17:00 uur. Examen: 17:30 - 18:45 uur.

VCA Arabisch cursus en examen 158 beoordelingen 158 8.7 1 10 EUR 300

VCA Basis Cursus Arabisch agenda

Wij hebben momenteel geen cursussen ingepland. Bel ons voor de mogelijkheden!